Árak

Miért ingyenes? Hol a csapda?

Érdekes, de sehol. Tényleg nincs csapda. Vagyis szívesen állok a rendelkezésedre és ez neked nem kerül semmibe. Nem fogok se csúnyán nézni, se különböző trükkökkel rávenni téged, hogy kellemetlenül érezd magad, hogy ha nem honorálod a munkám.  Természetesen egyfajta “becsület kassza” szerűen megy a dolog, de nem úgy, ahogy azt az emberek megszokhatták.  Egy személyes beszélgetés után például nem lesz egy olyan szakasz, ahol most nézünk egymásra, hogy ez most neked mennyit ért, ért-e egyáltalán valamit és hasonlók. Örültem, hogy segíthettem, vagy legalább, hogy megpróbálhattam. Ezután otthon az adott illető eldönti, reálisan hideg fejjel, miután leülepedtek a dolgok, bármilyen külső hatás nélkül, hogy támogatná-e a munkám vagy sem.  Dönthet úgy, hogy támogatja és választ a lehetőségek közül, dönthet úgy, hogy eljön és beszélgetünk / online folytatjuk még párszor, aztán meglátja, hogy összességében ért-e valamit, használt-e a segítségem vagy sem, de dönthet úgy is, hogy nem szán pénzt erre. Mindegy, hogy azért, mert nincs rá anyagi kerete, valamilyen oknál kifolyólag sajnálja ilyesmire, vagy elégedetlen volt. Szíve joga bárkinek bárhogy érezni ezzel kapcsolatban, én maximálisan elfogadom. 

Tehát ugyanolyan odafigyeléssel és lelkesedéssel igyekszek viselkedni azzal szemben is, aki minden alkalom után mondjuk egy mai átlagos Life Coach árat kifizet, mert ő így érzi korrektnek, mint azzal, aki mondjuk 20. alkalom után sem gondolja úgy, hogy ez számára ér pénzt.  Nem a pénzért csinálom és kifejezetten el akarom kerülni azt, hogy olyan emberek maradjanak egyedül a problémájukkal, akiknek egész egyszerűen nem megfizethető egy ilyen terápia, vagy az anyagi oldal miatt bizonytalanok, hogy belevágjanak-e.

Bízom benne, hogy senki semmilyen mögöttes szándékot nem lát a dolog mögé, legyen szó érdeklődőről, vagy éppen kollégáról.  Itt meg is ragadnám az alkalmat, hogy ha kolléga rossz néven veszi ezt a kezdeményezésem, akkor írjon rám, beszéljünk róla, mert meggyőződésem, hogy tudunk együttműködni, véletlenül sem szeretném az ő bizniszüket rontani, nem irreális árverseny a célom, nyilvánvalóan a kapacitásom is jóval kisebb lesz, mint aki hivatásszerűen ezt csinálja. Nagyon szívesen ajánlom a kollégákat a nálam érdeklődőknek, ha esetleg az én időmbe már nem fér bele.

 

Tudnod kell, hogy…

Nem azért ingyenes, mert nem bízok a tudásomban

Azt mondják, hogy ami ingyenes az rossz. Az emberek kevésbé is bíznak az olyan szolgáltatásokban, amihez ingyen hozzáférhetnek. Kevésbé koncentrálnak, nem adnak akkora hitelt, és nagyobb fenntartásokkal kezelik. Ettől függetlenül ez a kezdeményezés nem erről szól. Nem én értékelem a szolgáltatásomat ennyire alacsonyan, egyszerűen átadom az értékelést annak az embernek, aki a leginkább érzi belül, hogy mit jelentett ez az egész számára. Szerintem ez így korrekt, és reményeim szerint soha nem kapok olyan pénzt ezáltal, amit nem szívesen adnak. 

Nem azért ingyenes, hogy mással kiszúrjak

Nincs mögöttes hátsó szándék, nem a konkurenciát akarom ellehetetleníteni, vagy bármi módon gyengíteni az ő bizniszüket. Ez csak egy kezdeményezés jó szándékból, és nagyon szívesen működök együtt a kollégákkal, hisze szerintem a Coaching egy kicsit arról is szól, hogy attól még, hogy velem, vagy mással az ügyfél nem találta meg a közös hangot, attól még egy második, harmadik féllel megtalálhatja, és eredményeket érthetnek el. Ez pedig számomra a legfontosabb.

A Life Coaching kétoldalú dolog

Én nem írok fel gyógyszereket (nem is tehetném), nem mondom meg a “tutit”, hogy kinek mit és hogyan kéne csinálnia. Én azt próbálom elérni, hogy a beszélgetőpartnerem maga jusson el a felismerésekig, és ehhez egyértelműen maga az ügyfél is nélkülözhetetlen. Emiatt nem mindenkivel fogok eredményeket elérni, ez sajnos természetes velejárója a folyamatnak. Ami a lelkemnek mégis jót tesz, hogy ha nem is találtuk meg a közös hangot, nem jutottunk egyről a kettőre, akkor is, legfeljebb csak minimális idejét raboltam az illetőnek, mivel anyagi vonzata nincs. 

A fenntarthatósághoz szükségem van rád

Bár nagyon szívesen foglalkozom bárkivel és újra és újra szívesen látok mindenkit, függetlenül attól, hogy támogat-e engem vagy sem, az logikusan következik, hogy minél több támogatást kapok, minél inkább azt látom, hogy van értelme annak, amit csinálok, annál inkább tudok komolyabb energiát és időt rászánni, és minél kevesebb az a bizonyos támogatás annál inkább marad csak hobbi szinten, hiszen mint mindenki én is pénzből élek, és erre is gondolnom kell az időbeosztásomnál.

Amiben én hiszek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus vehicula ac nisl ut euismod. Vestibulum id magna rutrum, efficitur neque non, congue ante. Fusce ac finibus sem. Sed nec purus sagittis, euismod neque ac, ultrices lacus. Aenean iaculis lacinia magna, id elementum dolor malesuada sit amet. Sed at mollis velit. Suspendisse cursus, velit eu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus vehicula ac nisl ut euismod. Vestibulum id magna rutrum, efficitur neque non, congue ante. Fusce ac finibus sem. Sed nec purus sagittis, euismod neque ac

Ingyenes

E-book

Ne várj tovább, lép kapcsolatba velem!

"Bármekkora út is áll előtted, bármilyen messze is szeretnél eljutni, függetlenül attól, hogy mekkora csúcsra törsz, vagy gödörből szeretnél kilábalni, egyetlen apró lépéssel kezdődik."

A szeretet és a szerelem az egyetlen olyan energia, amit követve meggyőzödésünk lehet, hogy jó irányba tartunk.

A körülményeinkben keresni sikereink vagy kudarcaink forrását súlyos hiba. Jó és rossz dolgok egyaránt történnek mindenkivel. A különbség csupán a fókusz, amire eszünket és szívünket irányítjuk.

+36 30 5455 196

info@coachveszprem.hu

8200 Veszprém, Széchenyi utca 1

"Bármekkora dolgot is viszünk véghez, egyetlen apró lépéssel kezdődik."

2020. Minden jog fenntartva.