Rácz Barna

Life Coach

Szeretnék segíteni, hogy megtaláld problémáid okát, és kijavítsd azokat!

Life Coaching

Hétköznapi problémák, párkapcsolati gondok, vagy ha szimplán csak beszélgetni szeretnél valakivel. 🙂

 

Karrier építés

Munkahelyi problémák, karrier építés, ha nem találod az utadat, vagy nehezen tudsz váltani/kilépni a nem megfelelő munkahelyről.

Mi is az a Life Coaching?

Amerikában nagy divatot élő többnyire személyes foglalkozás, ahol a Coach különböző módszerekkel igyekszik feltárni a beszélgető partnerében lévő válaszokat az illető problémáira, megoldatlan élethelyzeteire.  Gyakorlatias dolog, igyekszünk felszínre hozni az ügyfelekben rejlő lehetőségeket, hogy valóban hatékonyan tudja kezelni a felmerülő problémákat.

Tehát ez egy minőségre és figyelemre törekedő beszélgetés, sok apróbb feladattal, módszerrel. Bizonyára sokan éltek át már egyfajta flow élményt beszélgetés közben, amikor a nekik szánt kérdések épp jókor jöttek, és fontos dolgokra kérdeztek rá, így elősegítették a gondolkodást, “aha-élmények”-et okozva.

Kiknek ajánlott ez a módszer?

Ha felmerül egy probléma, bármilyen nehézség az ember életében, nagyon jó, ha önállóan tudja kezelni, de sokszor óriási pluszt, lökést adhat egy külső személy bevonása. Kutatók bebizonyították, ami valójában elég kézenfekvő is, hogy egy beszélgetés hatékonysága többnyire nem az alkalmazott eszköztáron és módszeren múlik, hanem a Coach vagy éppen Pszichológus személyén.

Ha egymásra tudunk hangolódni, érezhetően egy húron pendülünk, akkor a figyelem, a kérdések, a módszerek által biztosan közelebb kerülhet a coacholt személy a megoldáshoz. Szóval én azt mondanám, hogy nincs olyan, akiknek ez nem ajánlott, de előfordulhat, hogy egyszerűen nem kerülünk egy hullámhosszra, ez esetben érdemes más szakembert felkeresni, akivel könnyen lehet, hogy jóval inkább meglesz az összhang.

Hogyan folyik egy beszélgetés?

A dolog végtelenül egyszerű. Írsz nekem egy üzenetet a honlapon keresztül, vagy Facebookon és megbeszéljük, hogy inkább online vagy személyesen volna számodra ideálisabb. Ezután kicsit megismerjük egymást és kiderítjük, hogy tudunk-e együtt dolgozni. Ha igen, és kialakul egyfajta bizalom, akkor rátérünk arra a dologra, ami miatt felkerestél engem és bízom benne, hogy tudunk előre jutni a kérdésben.

Hol tudunk beszélni személyesen?

Erre Veszprémben van lehetőség a Széchenyi utca 1 szám alatt, az erre a célra kialakított szobában.

Milyen online csatornákon történhet a beszélgetés?

Én leginkább az e-mail, illetve Facebook chaten történő kommunikációnak vagyok a híve, hiszen az online beszélgetés lényege épp az, hogy bár lassabb ütemben haladunk mégis egy folyamatos haladás van, nem kell azonos időpontba ráérjünk, amikor úgy áll a kedv, idő, energia, akkor megyünk tovább.

Kell-e valamit magammal vinnem a személyes találkozóra?

Semmire nem lesz szükséged. Egy kis nyíltság és megelőlegezett bizalom azonban jó ha kerül a tarsolyba. 🙂

Hány alkalomból áll egy terápia?

Ez természetesen a problémától függ, vagy az ügyfél igényeitől. Ha ő úgy érzi, hogy szívesen beszélget, akkor akár nagyo hosszú ideig is. Főleg online szeretem is tartani a kapcsolatot azokkal, akikkel beszélgettem, hogy lássam, sikerült-e valóban egyről a kettőre jutniuk, hogyan alakul az illető sorsa stb.

Milyen árral kell kalkuláljak?

Ne kalkulálj árral! Eljössz beszélgetünk, vagy online váltunk pár (vagy jópár) üzenetet és kész. Ezzel foglalkozz, ez számít. Miután úgyérzed, hogy tudtál a segítségemmel előrelépni, és valamilyen módon ezt honorálnád, akkor amennyi a szívednek-lelkednek, pénztárcádnak belefér és úgy érzem, hogy egyensúlyban van az ár-érték arány, és elégedett vagy így azzal, amit kaptál cserébe. Ha nem voltál elégedett, vagy igen, de nem szánnál ilyesmire pénzt, teljesen rendben van, ne ezzel foglalkozz, hanem, hogy amiért felkerestél abban tudjunk haladni. 🙂

Coaching árak

Személyes találkozó

Veszprémben van lehetőség eljönni az irodámba, és egy erre kialakított helyen beszélgetni.

Részletek

Nagyjából 1 órás beszélgetésre kell számítani / alkalom Veszprémben a Széchenyi utca 1 szám alatt erre kialakított helyiségben. Ez az 1 óra nincs kőbe vésve, nem csörög az óra, nem vár kint a következő, nyugodtan elhúzódhat, ha éppen belelendülünk és tudunk haladni. Különböző módszerekkel, sok-sok kérdéssel próbálak rávezetni a megoldásokra, amelyek hiszem, hogy benned vannak. 

0 Ft

Online konzultáció

Leginkább chat, vagy e-mail formában a hét bármely napján örömmel válaszolok.

Részletek

Az online beszélgetés lényege az egyedi haladási tempó. Ezért elsősorban Facebook chaten vagy e-mailen keresztül kommunikálunk. Nem vagy nem feltétlenül interaktív. Felteszek egy csomó kérdést, reagálok az előző üzenetedre és amikor úgy érzed, úgy van időd, kedved, visszaírsz a válaszokkal. Lehet ezzel is jól haladni, sokkal kötetlenebb időpontokban, sokkal hosszabban is tudunk beszélgetni, főleg ha éppen aktívan ráérünk mindketten.

0 Ft

Rólam

Számomra minden ember egy csoda. Kiskoromban a kedvenc hobbim volt figyelni az embereket. A reakcióikat, a viselkedésüket, mit miért tesznek. Szerettem volna belelátni az emberek fejébe, hogy jobban megismerjem őket. Mindig is a jó szándék vezérelt, mindig jobbá akartam tenni mások életét. 

No persze emberként tele vagyok hibákkal, és bár mindig a szeretetet próbáltam és próbálom szem előtt tartani, sokszor voltam mással gonosz, empátiátlan vagy éppen figyelmetlen. Ezek a dolgok többnyire elkerülhetetlenek, de folyamatosan azon dolgozom, hogy pozitívat sugározzak magam és mások számára.

 

Vélemények

“Bárkinek szívből ajánlom, mert érződik rajta, hogy szeretetből és segíteni akarásból csinálja, ami ritka manapság.”

“Itt nincs olyan, hogy lejárt az idő és a mondandóm közepén félbe szakít, hogy várja a következő vendége.”

“A Barnával folytatott beszélgetés folyamatosan feltölt egy csomó pozitív energiával, amiért nagyon hálás vagyok neki.”

Ne várj tovább, lép kapcsolatba velem!

"Bármekkora út is áll előtted, bármilyen messze is szeretnél eljutni, függetlenül attól, hogy mekkora csúcsra törsz, vagy gödörből szeretnél kilábalni, egyetlen apró lépéssel kezdődik."

A szeretet és a szerelem az egyetlen olyan energia, amit követve meggyőzödésünk lehet, hogy jó irányba tartunk.

A körülményeinkben keresni sikereink vagy kudarcaink forrását súlyos hiba. Jó és rossz dolgok egyaránt történnek mindenkivel. A különbség csupán a fókusz, amire eszünket és szívünket irányítjuk.

+36 30 5455 196

info@coachveszprem.hu

8200 Veszprém, Széchenyi utca 1

"Bármekkora dolgot is viszünk véghez, egyetlen apró lépéssel kezdődik."

2020. Minden jog fenntartva.