Személyes konzultáció

A szemtől szembe lévő beszélgetés erejével

Szia! Ha a személyes találkozó híve vagy, arra is van lehetőség. Örömmel várlak… 

Hogyan zajlik?

Semmi ördögire nem kell számítani, megbeszélünk egy időpontot, találkozunk, kicsit megismerkedünk, feltárjuk a problémákat, célokat függően, hogy megoldani szeretnénk egy fennálló problémát, vagy előre jutni egy bizonyos cél felé. A beszélgetés során sor gyakorlatias feladat lesz, amik mind azt hivatottak elősegíteni, hogy felismerésekhez vezessenek téged. 

Az egész egy jó beszélgetés egy olyan partnerrel, aki tényleg odafigyel rád, és igyekszik releváns kérdésekkel irányítani a beszélgetést. Ha alakul valami, elindulnak gondolatok benned, közelebb kerülsz a megoldáshoz, vagy csak szimplán jól érezted magad, mert fontos volt számodra, hogy valaki meghallgasson, valakinek elmondhasd, hogy mi nyomja a lelked, vagy hol akadtál el, akkor örömmel várlak egy másik időpontban is. Amennyiben hasztalannak érezted, úgy voltál vele, hogy nem történt semmi, csak időpocsékolás volt számodra, ezzel sincs gond, akkor legalább még egyszer átforgattad te is a fejedben, ráment kb. 1 órád, ennél nagyobb bajod sose legyen. Remélem az első verzióból lesz a több, de értelemszerűen ez nagyon két oldalú, így garantálni nem tudom. 

 

Előnyei

Meghittebb beszélgetés

Értelemszerűen egy sokkal bensőségesebb hangulat van személyes találkozónál, mint online. Van, akinek ez segít megnyílni, van akinél ez egyenesen nélkülözhetetlen. A bizalom kialakítását, az egymásra hangolódást mindenképp jelentősen segíti.

Személyesebb

Igazán megismerni egymást, a testbeszédet, a reakciókat személyesen lehet csak. Az ember szeme is nagyon árulkodó, nem véletlen nevezik a lélek tükrének és nem véletlen van benne a “személyes” szóban is.

Maximális figyelem

Természetesen online beszélgetésnél is igyekszem maximálisan figyelni, de lényegesen több a zavaró körülmény és személyes kontaktus nélkül nehezebb is maximálisan koncentrálni. Egy találkozó esetében sokkal inkább minden mást ki tudok zárni és csak a beszélgetőpartneremre figyelni.

Eredményesebb

Nem minden esetben, de általában eredményesebb tud lenni a személyes forma. Ennek oka leginkább az, hogy az ügyfél is jobban koncentrál, én is jobban látom, hogy mely irányok vállnak be, mik azok a kérdések, témák, amiket kerülni kellene, és mikor érünk el valódi áttöréseket, amikkel aztán érdemesebb mélyebben foglalkozni.

Ingyenes

E-book

Ne várj tovább, lép kapcsolatba velem!

"Bármekkora út is áll előtted, bármilyen messze is szeretnél eljutni, függetlenül attól, hogy mekkora csúcsra törsz, vagy gödörből szeretnél kilábalni, egyetlen apró lépéssel kezdődik."

A szeretet és a szerelem az egyetlen olyan energia, amit követve meggyőzödésünk lehet, hogy jó irányba tartunk.

A körülményeinkben keresni sikereink vagy kudarcaink forrását súlyos hiba. Jó és rossz dolgok egyaránt történnek mindenkivel. A különbség csupán a fókusz, amire eszünket és szívünket irányítjuk.

+36 30 5455 196

info@coachveszprem.hu

8200 Veszprém, Széchenyi utca 1

"Bármekkora dolgot is viszünk véghez, egyetlen apró lépéssel kezdődik."

2020. Minden jog fenntartva.