Elérhetőségek

Kérdésed van? Írj bátran!

Üzenetküldés

Kérdezni szokták… 🙂

Hogy tudok időpontot foglalni?

Bármelyik kapcsolatfelvételi űrlap segítségével írj nekem, felvesszük a kapcsolatot és megbszélünk egy időpontot, ha a személyes találkozó mellett döntesz, de akár Facebookon is megkereshetsz (FB oldal, személyes profil).

Milyen problémáknál hatásos?

Valójában nem a probléma a lényeg, hanem, hogy tudunk-e jól együttműködni. Hiszem, hogy bármilyen nagy problémád is legyen, vagy éppen célkitűzésed, benned vannak a kulcsok, amik által megoldhatóak/elérhetőek. Ha ezt feltudjuk tárni, akkor közelebb is fogsz kerülni a megoldáshoz, vagy legalább az elfogadáshoz.

Milyen árral számolhatok?

Ne számolj árral. A szolgáltatás ingyenes. Ha úgy érzed, hogy együttműködésünk sikeres volt és örömmel támogatnál valahogy, akkor ezt a Támogatás menüben megteheted, de ez véletlenül sem kötelező. 🙂

Valóban működik a Coaching?

Igen, valóban! Persze nem mindenkinél, de az emberek nagyrészénél mindenképp. Az más kérdés, hogy megint lesz egy remélhetőleg kisebb csoport akiknél működne a Coaching, csak velem nem lesznek összhangban. Minden más esetben remélem, hogy valóban érzik majd a hatását. Mivel ingyenes, így egy próbát szerintem megér.

Bármikor abbahagyható?

Természetesen! Ez nem kötelező, ez inkább csak olyan, mint egy beszélgetés, ami néha olyan jól esik az embernek. Ha már úgy érzed, hogy nincs többet szükséged rá, akkor többet nem írsz, nem kérsz találkozót, és a dolog letudva.

Ha érdekel a téma, szívesen olvasol hasonló dolgokról, iratkozz fel a hírlevelemre, és időközönként küldök hasznos információkat!

"Bármekkora út is áll előtted, bármilyen messze is szeretnél eljutni, függetlenül attól, hogy mekkora csúcsra törsz, vagy gödörből szeretnél kilábalni, egyetlen apró lépéssel kezdődik."

A szeretet és a szerelem az egyetlen olyan energia, amit követve meggyőzödésünk lehet, hogy jó irányba tartunk.

A körülményeinkben keresni sikereink vagy kudarcaink forrását súlyos hiba. Jó és rossz dolgok egyaránt történnek mindenkivel. A különbség csupán a fókusz, amire eszünket és szívünket irányítjuk.

+36 30 5455 196

info@coachveszprem.hu

8200 Veszprém, Széchenyi utca 1

"Bármekkora dolgot is viszünk véghez, egyetlen apró lépéssel kezdődik."

2020. Minden jog fenntartva.