Támogatás

Örülök, hogy itt vagy. 🙂

Ezen az oldalon lehetőséged van támogatni a munkámat, a kezdeményezésemet. Itt történnek meg azok a dolgok, amik miatt, ha van rá kereslet akkor akár hosszú éveken át fogom tudni csinálni.

Bármiféle támogatásért nagyon hálás vagyok!

Lehetőségek

Rendszeres havi támogatás

A legfőbb mozgatórúgója a projektemnek. Kalkulálhatóvá, tervezhetővé válik ettől, hogy mekkora időt szánhatok erre a kezdeményezésre. Paypalon, utaláson, Patreonon keresztül egyaránt van lehetőség, bármilyen összegű havi rendszeres támogatásra. 

Egyszeri támogatás

Akik inkább egy-egy beszélgetés után úgy érzik, hogy számukra ez előremozdító volt, segített és ezt valahogy honorálnák arra ez a verzió a legideálisabb. Foglalkozás után, vagy mikor befejezünk egy nagyobb probléma megoldását, akkor ezt valamilyen egyszeri összeggel honorálja az illető, ha indokoltnak tartja és szívesen teszi.

Vásárlás

A támogatás egyik módja egy win-win szituáción keresztül, ha egyik megjelent könyvemet megvásárolja. Így további inspirációt, tudást, megoldásokat, segítséget kaphat a könyv által.

Vélemény írása

Számomra az emberek véleménye erről a kezdeményezésemről nagyon fontos, így ezt is értékelem és nagyon hálás vagyok a kulturáltan megfogalmazott véleményekért függetlenül, hogy dicsérik, avagy kritikával illetik a munkámat. Ezt e-mailen keresztül a velemeny@coachveszprem.hu , vagy a velemeny@raczbarna.hu címre várom, de Faceookon az oldalon, de akár a személyes profilomnak írt üzenettel is megteheti bárki.

Videós üzenetben történő értékelés

Ugyanaz, mint az előző, annyi különbséggel, hogy a bátrabbak videós üzenetben is elmondhatják véleményüket és ha erre engedélyt adnak nekem, illetve megfelelőnek találom, akkor a honlapra is kikerülnek. Ez számomra valóban nagy segítség lenne és külön hálás vagyok azoknak, akik ezt megteszik. 

Facebook ajánlás, értékelés

Facebookon értékelni a szolgáltatást valóban nem kerül sok időbe, pár kattintás, vagy ha véleményt is írsz akkor is pár perc, ezzel is nagyon sokat segítesz nekem.

Miért szükséges ez?

Mert nem csak kapni, adni is szép

Biztos vagyok benne, hogy a legtöbb ember adni is szeret, nem csak kapni, főleg, ha kapott cserébe egyfajta szolgáltatást.

Fenntarthatóság

Én nagyon szívesen csinálom ezt akár ingyenesen is, nekem ez egy hobbi, egy dolog, amit szeretek. Viszont az, hogy mennyi időt tudok erre rászánni, az nagyban függ majd attól is, hogy mennyien döntenek úgy, hogy támogatnak ebben a projektemben. 

Így kerül egyensúlyba

Maga a partner, aki velem beszélget tudja később reálisan megítélni, hogy mennyit ért ez az egész számára. Szerintem ez az egyik legfontosabb gondolat. Persze lehet olyan eset is, amikor úgy érzi, hogy sokat fizetett volna érte, de anyagi helyzete nem engedi, akkor pedig épp ettől kerül egyensúlyba a történet. Nekem az a célom, hogy akivel foglalkozom ő maga érezze, hogy akar-e támogatni az időmért, figyelmemért cserébe, mennyit engedhet meg magának egy ilyen beszélgetésre / beszélgetésekre, és mennyi jön szívből neki, vagyis mennyire volt elégedett. Lehet, hogy túl idealista ez a gondolat, de hiszek benne, hogy ez igenis hozhat egyensúlyt még egy ilyen kérdésben is. 

Csak egy lehetőség

Ez az egész támogatás továbbra is csak egy lehetőség. Soha semmilyen esetben sem kivételezek, vagy viselkedek bárhogy máshogyan azokkal, akik támogatnak, mint azokkal, akik nem. Ha máshogy viselkednék, akkor mögöttes szándékom lenne ezzel az egésszel, “marketing-trükként” használnám, de ilyesmiről szó sincs. Megértem, hogy ha valaki nem volt elégedett, megértem, hogy ha valaki bár elégedett volt, nem szánna pénzt ilyesmire, és mindegy számomra, hogy az anyagi helyzete miatt, vagy szimplán elfelejtette. Igyekszem segíteni, ez okoz nekem örömet, és remélem, hogy tudok is. A többi csak hab a tortán.

Lehetőségek anyagi támogatáshoz

Támogatás Paypalon keresztül

Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Proin eget tortor risus. Donec sollicitudin molestie malesuada.

 

Támogatás banki átutalással

Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Proin eget tortor risus. Donec sollicitudin molestie malesuada.

 

Támogatás a Patreon segítségével

Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Proin eget tortor risus. Donec sollicitudin molestie malesuada.

 

  • A világ vezető online pénztárcája
  • Biztonságos, megbízható
  • Egyszerű, csak néhány kattintás
  • Vestibulum auctor dapibus
  • Egyszerű, online átutalás
  • OTP számlára, de bármely banktól lehetséges
  • A legtöbbek által ismert működés
  • Praesent placerat risus quis
  • Új, modern
  • Pártfogói közösség

Támogatásod fontossága, értelme

Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Donec sollicitudin molestie malesuada. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Sed porttitor lectus nibh. Donec sollicitudin molestie malesuada. Nulla porttitor accumsan tincidunt.

Mire használom a bejövő támogatásokat?

Arra, hogy hirdessem a szolgáltatásomat, hogy minél több emberhez eljuthasson. Ezenkívűl fejlesztésekre, fenntartásra, és a hosszútávú működésem lehetővé tételére. 

Jár bármiféle előnnyel, ha én fizetek a beszélgetésekért?

Hálás leszek érte, de ezenkívűl nem jár külön figyelem, vagy bármi egyéb. Mindenkire maximálisan próbálok koncentrálni és a lehető legjobbat kihozni magamból.

Most akkor ingyenes vagy kell támogatnom?

Ingyenes! Nem győzöm hangsúlyozni, hogy nincs elrejtve sehol semmilyen buktató, ami miatt ez csak idézőjelben ingyenes, és minimum nagyon szarul kell érezd magad, ha ingyenesen is veszed igénybe a szolgáltatásaimat. Tehát nincs csapda, de ha úgy érzed, a lehetőség adott.

Támogathatlak akkor is, ha nem beszélgettünk?

Naná! 🙂 Ha szimpatikus neked ez a projekt, amit csinálok és szívesen támogatnád valamilyen módon, én ennek csak külön örülök, de alapvetően természetesen nem várom, hogy sokan éljenek ezzel a lehetőséggel.

Ingyenes

E-book

Ha kérdésed van, írj nekem!

"Bármekkora út is áll előtted, bármilyen messze is szeretnél eljutni, függetlenül attól, hogy mekkora csúcsra törsz, vagy gödörből szeretnél kilábalni, egyetlen apró lépéssel kezdődik."

A szeretet és a szerelem az egyetlen olyan energia, amit követve meggyőzödésünk lehet, hogy jó irányba tartunk.

A körülményeinkben keresni sikereink vagy kudarcaink forrását súlyos hiba. Jó és rossz dolgok egyaránt történnek mindenkivel. A különbség csupán a fókusz, amire eszünket és szívünket irányítjuk.

+36 30 5455 196

info@coachveszprem.hu

8200 Veszprém, Széchenyi utca 1

"Bármekkora dolgot is viszünk véghez, egyetlen apró lépéssel kezdődik."

2020. Minden jog fenntartva.