Szolgáltatások

Élet, Egészség, Karrier

Kezd el a változtatásokat még ma!

Célkitűzés

A legfontosabb dolog, hogy tudjuk merre tartunk. Nem elég csak sejteni, vagy néha elmondani, milyen jó lenne, ha… A tudatalattinkat és a tudatunkat is fel kell készítenünk arra, hogy jelenleg hol vagyunk és hova fogunk eljutni.

Párkapcsolati stratégiák

Életünk párja véleményem szerint a leginkább felelős azért, hogy mennyire találjuk meg életünkben a boldogságot, hiszen jobb esetben ő lesz mellettünk végig. Az érzések fenntartása, a konfliktusok kezelése folyamatos munka, és nem árt ha tudjuk, hogy miként célszerű ezeken dolgoznunk.

Stresszkezelés

A mai világunk egyik legfontosabb mellékhatása a stressz lett. A jó stresszel semmi gond nincs, ám a rosszféle krónikus, feloldatlan stressz számtalan betegséget és életminőség romlást eredményezhet. Tanuljuk meg kezelni, és megszüntetni.

Karrier tanácsok

Napjaink jelentős hányadát a munkahelyünkön töltjük. Nem az a cél, hogy túléljük. Mindig változtathatunk számunkra kedvező módon, még ha ezért eleinte többet is kell tenni. Nagyon fontos, hogy miként töltjük el ezt a 8 vagy több órát, mert eleve meghatározza a boldogságunkat.

Úgy érzed, hogy változtatásra van szükséged, de nem tudod a módját, mikéntjét?

Néha egy beszélgetés épp azt eredményezi, hogy benned indulnak el olyan felismerések, olyan gondolatok, amelyek után túltudsz lendülni az adott elakadáson, vagy közelebb tudsz jutnia  céljaidhoz. A Life Coach erről szól. Sokszor a tudatalattinkban ott a válasz a kérdéseinkre, sokszor tudatosan is tudjuk, csak valamilyen egyéb hatás ezt blokkolja, és nem merünk szembenézni vele. Hiszem azt, hogy egy jó hallgatóság nagyon sokat tud lökni egy szituáción. Ha a beszélgetőpartnerem csak hangosan kimondja az érzéseit, gondolatait, újra és újra megfogalmazza a problémáját, vagy céljait, akkor ezzel magában is dolgozik rajta, és minél több oldalról járjuk körül különböző módszerekkel, annál inkább kerülünk közelebb a megoldásokhoz is.

Készen állsz? 🙂

 

Miért jó a Life Coaching?

Megoldásorientált

Persze, szó eshet múltról, traumákról, de a nagy hangsúlyt a konkrét megoldásokra, a gyakorlatias tennivalókra összpontosítjuk, hogy mégis milyen lépések kellenek ahhoz, hogy előrébb jussunk.

Nem megmondd, hanem felismerésekhez vezet

Egy Coach a probléma meghallgatása után nem megmondja a “tutit”, még ha van is ötlete a megoldásra, a lényeg az lesz, hogy kérdések és különböző módszerek által te magadban találd meg azt, amerre el kellene indulni. A Coach pedig csak asszisztál ehhez, hogy saját meggyőződéssé váljon az út, amerre indulni kell.

Gyakorlatias

A foglalkozás során a beszélgetés mellett sok gyakorlatias feladat is részese egy ilyen alkalomnak. Minél változatosabb módszerekkel, különböző perspektívákból nézünk rá egy helyzetre, problémára, annál valószínűbb, hogy előrébb jutunk benne.

Később, önállóan is használható módszerek

Sok olyan gyakorlat és módszert alkalmazunk, amit később bármikor alkalmazhatnak a beszélgetésben részt vevők, melyek majd segítenek már önállóan is megküzdeni újra megjelenő, előkerülő problémákkal, vagy éppen elérni új célokat.

Honnan tudjam, hogy a Coaching nekem való?

Ha elakadtál, bármilyen problémád van, vagy csak egyszerűen beszélgetni szeretnél valakivel, akkor a Coaching működhet nálad. Erre nincs semmiféle garancia, de egy próbát megér, pláne, hogy csak az idődet kell rászánnod. 🙂

Ha a kérdések legalább egyikére igen a válasz, akkor biztosan érdemes kipróbálnod.

Segít, ha megosztod mással a problémádat?

Általában, ha valaki megosztja a problémáját mással, valamelyest már rögtön enyhül, elkezd oldódni, és közelebb jut a megoldáshoz vagy elfogadáshoz.

Jobban átlátsz dolgokat, ha valakivel átbeszélheted?

Sokan belezavarodnak a tervezésbe, a dolgok átlátásába, valamilyen gond megoldásában, ha nem mondhatják el valakinek hangosan, nem beszélgethetnek róla valakivel.

Érdekel mi zajlik benned, és hogyan irányítani a sorsodat?

Az önismeret fontos lépés ahhoz, hogy eligazodjunk az életünkben. Nem árt ha tudjuk, hogy az érzelmi kilengéseink, létrejött testi problémáink okát hol keressük, ezáltal könnyebben juthatunk túl rajta.

Csak szimplán szeretsz beszélni másokkal?

Nagyon sokan töltődnek pusztán az által, hogy egy jót beszélgetnek másokkal, legyen szó kicsit felszínesebb témákról, vagy mélyebb érzésekről, gondolatokról.

Zárkózott vagy, de mégis jó lenne, ha valaki melléd állna?

Tudom, hogy nagyon sok problémához társul egy introvertált személyiségtípus, így nekik nem az lesz az első gondolatuk, hogy szakemberhez forduljanak, beszéljenek róla, stb. Azonban sokszor kulcsfontosságú, ha találnak valakit, aki megérti azt, hogy min mennek keresztül és ott tud állni mögöttük. 

Hogyan működik?

Vedd fel velem a kapcsolatot

 

Írj az oldalon a kapcsolatfelvételi űrlapok segítségével, vagy az e-mail címemre. Az is szuper, ha Facebookon keresel meg, akár a személyes profilomon, akár az oldalamon keresztül. Telefonon nem mindig vagyok elérhető, és sosem szabad rossz néven venni, ha nem venném fel, de ha sürgős érdemes megpróbálni.

i

Válaszd ki, hogyan szeretnél velem együttműködni

Miután megkerestél, megbeszéljük, hogy személyesen vagy inkább online formában beszélgetnél, illetve elmondom, hogy jelenleg mi fér bele a kapacitásomba. Értelemszerűen online sokkal több ügyfélre tudok időt szakítani, mint személyesen.

Valósítsd meg a céljaidat

  

Ha belevágtunk, akkor remélhetőleg megtaláljuk a  közös hangot és tudunk előrelépni az aktuális céljaidban, problémáid orvoslásában. Bízom benne, hogy egyre többen pozitív visszajelzést kapok a kezdeményezésemre, mert valóban lesz hatása a figyelmemnek és jó szándékomnak.

Személyes konzultáció

Kényelmesen, maximális figyelem mellett egy jó beszélgetés. Kérdések, módszerek által igyekszünk közelebb vinni téged a megoldásokhoz.

Részletek

Veszprémben a Széchenyi utca 1 szám alatt található irodában várom szeretettel azokat az illetőket, akik adnának ennek a kezdeményezésnek egy esélyt és kipróbálnák.

Egy beszélgetés körübelül 1 órás, de nincs kőbe vésve, nem programálok óránként másik beszélgetőpartnert, így mindig benne van, hogy tovább folytatjuk, ha érezzük, hogy haladunk és működik a dolog.

Online beszélgetés

Facebook chaten, vagy e-mailben, hosszabb lélegzetvételű üzeneteket váltva haladunk. Bizonyos alkalmakkor, ha mindketten ráérünk akkor akár interaktív módon is.

0 Ft

Részletek

Ennek a lényege, hogy biztosan van szabad hely és időpont, bárki bármikor rámírhat, én függetlenül attól, hogy hétvége van, hajnali 4 óra, stb. ha időm engedi válaszolni fogok. Az ügyfél is igazítja a beszélgetést a saját ritmusához, kedvéhez, idejéhez, nincs egy bizonyos időponthoz kötve, hogy mikor lépünk tovább.

E-book

Egy kis ismerkedés a gondolataimmal, egy kis segítségnyújtás és mankó, akiket érint a benne foglalt témák, és remélhetőleg mindenkinek egy kis inspiráció az előre lépéshez.

Részletek

Egy 65 oldalas, 5 fő fejezetből álló kis E-book, mely ingyenesen letölhető.

Az E-bookban szó van többek között:

..

Ne várj tovább, lép kapcsolatba velem!

"Bármekkora út is áll előtted, bármilyen messze is szeretnél eljutni, függetlenül attól, hogy mekkora csúcsra törsz, vagy gödörből szeretnél kilábalni, egyetlen apró lépéssel kezdődik."

A szeretet és a szerelem az egyetlen olyan energia, amit követve meggyőzödésünk lehet, hogy jó irányba tartunk.

A körülményeinkben keresni sikereink vagy kudarcaink forrását súlyos hiba. Jó és rossz dolgok egyaránt történnek mindenkivel. A különbség csupán a fókusz, amire eszünket és szívünket irányítjuk.

+36 30 5455 196

info@coachveszprem.hu

8200 Veszprém, Széchenyi utca 1

"Bármekkora dolgot is viszünk véghez, egyetlen apró lépéssel kezdődik."

2020. Minden jog fenntartva.