Online beszélgetés

Egyszerű és kézenfekvő

A mai rohanó világban, néha nehéz időt szakítani magunkra. Az Online beszélgetések óriási előnye, hogy akkor írsz, amikor ráérsz, kedved, erőd engedi és ezáltal egyedi ütemben haladhatunk.

Hogyan történik?

A mai világban már nélkülözhetetlennek tartom, hogy egy érdeklődő akár azonnal fel tudjon keresni, és akár nagyon rövid időn belül el tudjuk kezdeni a folyamatot.

Egyszerűen csak írj rám, mondd el, hogy mi bánt, milyen problémával szembesültél, hol akadtál el az életedben. Itt nem kell időpontra várni, bármikor örömmel fogadom a megkereséseket, és igyekszem gyorsan reagálni is azokra. Van az úgy, hogy akár egy idegennek is elmondani azt a súlyt, ami a szívünket nyomja, már segít kicsit a megoldásban. Remélem idővel egyre kevésbé leszek majd idegen, egyre többen keresnek fel újra és újra, illetve egyre többen “ismernek” meg egy kicsit a bejegyzéseim, írásaim által.

A legjobb, hogy nincs semmiféle kötöttség, online akkor folytatjuk a beszélgetést, amikor neked időd és kedved engedi. A lényeg az, hogy ha szükséged van arra, hogy valakivel beszélgethess és legyen valaki, aki megpróbál előrébb juttatni, akkor igyekszem ebben partner lenni, hátha megtaláljuk a közös hangot.

 

Előnyei

Rugalmas

A beszélgetőpartner az általam feltett kérdésekre, válaszokra, akkor reagál, amikor ezt ideje, kedve engedi. Nincs kötve semmilyen időponthoz, amikor ő úgy érzi, hogy eljött az ideje, akkor lépünk tovább.

Gyors

Akut problémánál, ha mélypontra kerülsz, vagy olyan elakadás van, ami éppen a “flow”-ban történő haladásod gátolja, akkor ez egy jobb választás. Nehezen megítélhető, hogy mikor lesz személyes találkozóra időpont, és addig is még csak várni kell, lehet, hogy már nem is lesz aktuális a kérdés. Online, ha felkeresel, akkor gyakran rövid időn belül már válaszolok is, van hogy akár azonnal is, és megadhatom azt a lökést, amire akkor épp ott hirtelen szükséged van.

Átlátható

“A szó elszáll, az írás megmarad.” Tartja a mondás, és esetünkben is valóban érvényesül. Utólag is visszaolvashatóak online beszélgetésnél a válaszok, a kérdések, a módszerek leírásai, amelyek utólag is bármikor segítségünkre lehet.

Illeszkedő

Függetlenül attól, hogy egy zárkózottabb személyiség vagy, aki inkább online beszélget, vagy csak szimplán helyileg vagy távol egy személyes beszélgetéshez, ideálisabb megoldás, ha online próbálunk együtt dolgozni és megragadni ennek a verziónak az előnyeit.

Ingyenes

E-book

Ne várj tovább, lép kapcsolatba velem!

"Bármekkora út is áll előtted, bármilyen messze is szeretnél eljutni, függetlenül attól, hogy mekkora csúcsra törsz, vagy gödörből szeretnél kilábalni, egyetlen apró lépéssel kezdődik."

A szeretet és a szerelem az egyetlen olyan energia, amit követve meggyőzödésünk lehet, hogy jó irányba tartunk.

A körülményeinkben keresni sikereink vagy kudarcaink forrását súlyos hiba. Jó és rossz dolgok egyaránt történnek mindenkivel. A különbség csupán a fókusz, amire eszünket és szívünket irányítjuk.

+36 30 5455 196

info@coachveszprem.hu

8200 Veszprém, Széchenyi utca 1

"Bármekkora dolgot is viszünk véghez, egyetlen apró lépéssel kezdődik."

2020. Minden jog fenntartva.